JaSa-Autohuolto Oy

Jasa-Autohuolto-orimattila

JaSa-autohuolto Oy perustettiin 2017. Yritys syntyi kahden nuoren ammattilaisen haaveesta perustaa täyden palvelun autokorjaamo Orimattilaan.

Yrityksemme kuuluu valtakunnalliseen AD-Autokorjaamoketjuun. JaSa-Autohuolto on palkittu Vuoden tulokas palkinnolla vuonna 2018 AD- konsernin johdosta. Kun huollatat autosi meillä, sen alkuperäinen takuu säilyy ennallaan.

Meillä käyminen on vaivatonta ja helppoa. Asiakastyytyväisyys on toimintamme keskiössä ja huolehdimme siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä joustavaan sekä korkeatasoiseen palveluumme. Tilamme ovat nykyaikaiset ja toimivat niin asiakkaiden kuin henkilöstön näkökulmasta. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Tällä hetkellä työllistämme 5 asentajaa sekä yhden oppisopimusopiskelijan täyspäiväisesti. Saamme olla ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet työllistämään ja luomaan työpaikkoja pienelle paikkakunnalle Orimattilaan.

tayden-palvelun-autokorjaamo

Autoala on suurten muutosten kourissa ja autoilun sähköistyminen tuo korjaamolle lisäinvestointeja sekä tarpeita lisäkoulutuksille. Näihin liittyvät hankinnat sekä koulutukset tulevat olemaan entistä tärkeämmässä asemassa asiantuntevalle huoltokorjaamolle sekä sen toiminnalle, jotta voimme varmistaa osaamisemme ajantasaisuuden ja tarjota asiakkaillemme turvallisia kilometrejä. JaSa-autohuollossa olemme jo perustamisesta lähtien pitäneet näitä asioita perusedellytyksenä vahvalle ammattitaidolle sekä toimivalle yritystoiminnalle. Pidämme huolta henkilöstömme kouluttautumisen ajantasaisuudesta.

Olemme vahvasti mukana kouluyhteistyössä. Yrityksessämme on ollut mukana jo monia autoalan toisen asteen koulutuksessa olevia opiskelijoita koulutussopimuksilla sekä oppisopimuksilla. Näistä tuoreista ammattilaisista on löytynyt tiimiimme vakituista henkilökuntaa valmistumisen jälkeen. Haluamme antaa nuorille mahdollisuuden tutustua autoalan työhön ja varmistaa, että tulevaisuudessa löydämme yritykseemme asiantuntevia työntekijöitä.

Toivotamme kaikki autoilijat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan meille.

Asiakastyytyväisyys on toimintamme keskiössä ja huolehdimme siitä että asiakkaamme ovat tyytyväisiä joustavaan ja korkeatasoiseen palveluumme!

Valtakunnallinen AD-Autokorjaamoketju antaa valtuutettujen yritystensä asiakkaille monia etuja

  • Huollon ja korjausten rahoitus, voit maksaa myös kätevästi Ad-laskulla tai erämaksulla jotka antavat maksuaikaa! Päätös luotosta tulee heti.
  • Ad-ajoturva sopimus tuo avun joka tilanteessa 24/7
  • Sähköinen ajanvaraus, myös puhelimitse
  • Sähköisten huoltokirjojen täyttö
henkilokunta-jasa

AD jatkaa auton matkaa

Terveisin
Jani & Sami henkilökuntineen