Henkilökunta

sami jasa autohuolto Orimattila


Sami

työnjohto

JaSa-Autohuolto oy:n toinen perustajajäsen ja yrittäjä. Kahden reippaan tytön isä. Työssään tarkka ammattilainen.

Samin kiinnostus autoihin ja moottoreihin on syntynyt jo pienenä, niinkuin arvata saattaa. Hänen pitkä työura autojen parissa, sekä vahva ammattitaito takaa asiakkaille asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. 

Sami on ystävällinen ja rauhallinen persoona, jolta saa vastauksen kaikkeen autoihin liittyvään. Todellinen osaaja. Autoalan kehityksessä mukana pysyminen alan parhaimmistossa vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja sitä Samilta löytyy. 

Sami on erikoistunut sähkö/hybridi autoihin. 

Motto: ”Ei se ole homma eikä mikään.”

jani jasa autohuolto Orimattila


Jani

työnjohto

JaSa-Autohuolto oy:n toinen perustajajäsen. Kahden lapsen isä, työnsä ammattilainen, tarkka ja vaativa, mutta myös muista huolehtiva ja vastuunsa kantava yrittäjä. 

Kipinä autoihin syntyi jo pienenä poikana karting-ajojen myötä. 6-vuotiaasta teini-ikään on mahtunut lukuisia kilpailuja, menestystä sekä mm. mekaanikkona toimimista Formula- 3 luokassa. Näin ollen harrastukset ovat edelleen moottorien ääressä. Kaikki kovaa kulkeva ja korkealta laulava moottorin ääni nostaa loputtoman hymyn kasvoille. 

Ihmisenä hän on helposti lähestyttävä, ystävällinen, kaikkensa antava ja muut huomioon ottava henkilö. Hänen erikoisosaamisensa on asiakaspalvelu sekä mekaaninen korjaus. 

Motto: ”Never give up.”

mika jasa autohuolto Orimattila


Mika

asentaja

Mika on rauhallisen, ripeän ja huolellisen työskentelyn omaava pitkän linjan autoalan ammattilainen. Hän harrastaa jenkkiautoja ja kokemusta löytyy myös veneiden huoltotöistä. 

Motto: ” Minkä taakseen jättää, sen edestä löytää.”

lauri jasa autohuolto Orimattila


Lauri

asentaja

Lauri ”Late” on sanavalmis ja huumorilla höystetty pitkänlinjan ammattilainen autoalalla. Laten vahvuudet löytyykin huolloista sekä yleiskorjauksista. Tämän kaverin seurassa ei taatusti hymy hyydy. 

Motto: ”Kaikki kerralla kuntoon.”

 

artu jasa autohuolto Orimattila


Arttu

asentaja

JaSan ensimmäinen työntekijä, joka on tullut taloon jo opiskeluaikana vuonna 2018 oppisopimuksen kautta. Artun vahvuuksiin kuuluu kaikenlaiset korjaus- ja huoltotyöt. Hän on myös loistava asiakaspalvelija.

Artun motto onkin; ”Ei ole kuin hyviä hommia ja huonoja asenteita.”
Arttu on tällähetkellä suorittamassa varusmiespalvelusta.

Yrityksemme taustavoimissa auttavat ja elävät mukana myös monet lähipiirissämme
elävät ihmiset sekä yritykset esim, hoitamassa mainostusta, markkinointia, osto- ja myyntireskontraa, sosiaalista mediaa ym.

Yhteistyö on pienen yrityksen suuri voimavara!

Taustatoiminnan mahdollista esim, perheemme ja tietenkin omat työntekijämme omalla panostuksellaan ja sitoutumisellaan yrityksen toimintaan.
Unohtamatta itse yrittäjä kaksikkoa Jania ja Samia jotka antavat 100% työpanoksen omalle yritykselleen!

henkilokunta-jasa